Norbert Geels sportmassage

Bindweefselmassage

 

Telefoon: 0384202430

Mobiel :  0616474724

E-mail: info@norbertgeelssportmassage.nl

KVK Zwolle: 05083888

  Voor wie is bindweefselmassage bedoeld?

  Veel sporters kampen met het probleem dat de klassieke massagevorm niet het gewenste resultaat geeft.

  Klassieke massage is veelal gericht op verbetering van      spier- en peesconditie. Dat spier– en peesproblemen niet altijd alleen de oorzaak zijn van een verminderd functioneren van het lichaam, behoeft geen betoog. Echter wat kunnen we  eraan doen?

 

  Wat is bindweefselmassage?

  Door gebruik van bindweefselmassage kunnen we behalve ons, naast voornoemde spier– en peesproblemen, ook (en zelfs veel meer), richten op het belangrijkste en grootste orgaan, namelijk de huid. Bij stoornissen in het vegetatieve zenuwstelsel zal in eerste instantie de huid stofwisselingsstoornissen vertonen. Als deze stoornissen niet opgelost worden, kunnen ze hun weerslag hebben op het hele spier- en  peesapparaat en daarmee op de algehele conditie.

 

  Door het prikkelen van bepaalde zenuwvezels met behulp van de bindweefselmassage wordt de vegetatieve dysbalans genormaliseerd. Hierdoor kunnen problemen in de huid en in de inwendige organen zodanig aangepakt worden, dat herstel lokaal en totaal plaats kan vinden.

 

  De bindweefselmassage is een massagevorm die niet geheel pijnloos is. De behandeltijd is vaak een uur tot anderhalf uur.

 

Mijn adres is:

Peermos 41

8043 MT Zwolle (Stadshagen)

Een bindweefselmassage

handeling

      Home

      Sportmassage

      Ontspanningsmassage

      Hot Stone Massage

      Bindweefselmassage

      Prijzen

      Links

      Kortingen