Peermos 41

8043 MT Zwolle (Stadshagen)

Norbert Geels sportmassage

Sportmassage

Telefoon: 0384202430

Mobiel :  0616474724

E-mail: info@norbertgeelssportmassage.nl

KVK Zwolle: 05083888

  Voor wie is sportmassage bedoeld?

 

  Sportmassage is bedoeld voor zowel recreatieve sporters als mensen die hun sport op hoger niveau beoefenen. Ook als er geen klachten zijn, is een bezoek aan de sportmasseur zinvol. Door deskundige massage en advies kunnen blessures sneller en beter genezen. Verder zullen nieuwe aandoeningen minder snel optreden door een verbeterde spierfunctie en een verbeterd lichaamsgevoel. Het functioneren van de spieren verbetert door gerichte massages. Als ondersteuning voor intensieve training is massage dus effectief

 

  Wat is sportmassage?

  Een mooie definitie van sportmassage is:

  “Sportmassage is het complex van maatregelen, adviezen en vaardigheden op het gebied van massage, verzorging en blessurepreventie”.

 

  Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheids-verschijnselen, die het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning, terug te dringen. De afvalstoffen die vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp veroorzaken worden uit de spieren gemasseerd. De stofwisseling wordt hierdoor positief beïnvloed. Hierdoor herstelt u sneller en kunt u weer sneller een bepaalde prestatie leveren.

Sportmassage wordt ook gebruikt om spieren voor een sportprestatie te activeren, als onderdeel van de

  warming-up.
Een ander effect, bij vrijwel iedere vorm van massage, is psychische en lichamelijke ontspanning. Naast het ontspannen gevoel dat dit geeft, zal ook dit effect het lichaam sneller laten herstellen.

Mijn adres is:

      Home

      Sportmassage

      Ontspanningsmassage

      Hot Stone Massage

      Bindweefselmassage

      Prijzen

      Links

      Kortingen